Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Chitosan 100 capsule


Holican


Cordyceps


Ican


Aparat KED-Stimularea Circulatiei Sanguine


Biocalciu Nutritiv


Fat Sport Expert


Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer
Bio Zinc de la Tianshi Tiens

Bio Zinc de la Tianshi Tiens este indicat in afectiuni ale pielii de natura alergica si acnee, in profilaxia sterilitatii feminine si masculine si pentru adolescenti in stadiul de dezvoltare. Bio Zinc  de la Tiansh cu efecte benefice pentru pentru imunitate si tratarea cancerului si diabetului.

Biozinc de la Tianshi dedicat sanatatii corpului dumneavostra acum la cel mai mic pret garantat, livrare prin curier rapid si plata ramburs.


.
Pret USD
11.99 $
Pret RON
47.96
buc    

Biozincul poate fi administrat in tratarea urmatoarelor afectiuni:

-Boli de piele, inclusiv, de natura alergica, si acnee (eruptie), mentinerea elasticitatii colagenilor pielii, profilaxia impotriva imbatranirii ei, mentinerea in stare buna a parului si unghiilor.
-Tratarea si profilaxia sterilitatii feminine si masculine, oligospermiei si impotentei la barbati, disfunctiei ovarelor la femei, tratarea sindromului premenstrual. Se stie ca la fiecare ejaculare de sperma, barbatul pierde o cantitate mare de zinc, iar acest deficit, mai ales la oamenii in varsta, necesita suplimentat
-Prostatita, adenom de prostata, atat in timpul imbolnavirii cat si in scop profilactic, dupa 35 de ani
-Mentinerea nivelului inalt al imunitatii si profilaxia tumorii maligne, pentru tratarea cancerului, SIDA, in special in stadiile incipiente
-Tratarea rapida a virozei si gripei, in cazul folosirii biozincului in stadiul incipient al bolii.
-Profilaxia , in combinatie cu alte terapii, in tratarea diabetului, mentinerea nivelului normal de zahar in sange, scaderea treptata a dozei de insulina (Zincul ia parte la sinteza insulinei)
-Preintampinarea complicatiilor in timpul sarcinii, inclusive a sarcinilor toxice, avorturilor, stagnarea dezvoltarii pruncului, nasterile grele.
-Dereglari neuro-psihice, bolile neurologice, epilepsia, scleroza in placi, psihoza acuta, schizofrenia,depresii - ca o metoda suplimentara de tratare, zincul joaca un rol important in functionarea creierului.
-Pentru cicatrizarea rapida a ranilor de orice tip, inclusiv a celor post-operatorii, in perioada de convalescenta. Se recomanda administrarea de Biozinc inainte de operatie.
-Cicatrizarea ulcerelor cronice de orice tip, inclusiv a ulcerului stomacal si a duodenului, cicatrizarea ulcerului trofic la diabetici, si in cazul varicozei, cicatrizarea rapida a arsurilor.
-Pentru mentinerea si imbunatatirea vederii, in cazul bolilor retinei, inclusiv la diabetici, preantampinarea si tratarea cataractei.In combinatie cu calciu, se utilizeaza in scop profilactic pentru miopie.
-Diareea de orice provenienta, inclusiv dizenteria (in timpul diareei se petrece o pierdere rapida a zincului), orice afectiune a intestinului gros si subtire, boala Crohn.
-In programele de slabire, ca factor de reglare a multor procese fermentative, pentru persoane cu greutatea subponderala, pentru restabilirea greutatii normale a organismului.
-In complexul de tratare a alcoolismului, deoarece zincul este component al alcooldehidrogenezei - ferment care ia parte la dizolvarea normala si eliminarea produselor metabolismului alcoolului etilic; in acelasi timp se stie ca, folosirea alcoolului in exces, duce la deficit de zinc.
-In perioada sindromului climacteric (menopauzei), cu scopul de a preantampina neplacerile si imbatranirea organismului la femei. Totodata, se inlatura "bufeurile".
-Profilaxia si tratarea aterosclerozei, hipercolesteromiei. Zincul este necesar bolnavilor cu hipertensiune, deoarece la ingerarea preparatelor diuretice,creste rapid deficitul de zinc
-Biozincul are calitatea de a actiona ca protector asupra rinichilor
-Bolile inflamatorii ale articulatiilor, pastrarea si mentinerea elasticitatii, mobilitatea articulatiei la persoanele trecute de 40 de ani.
-Antioxidant puternic - in cazul in care locuiti intr-o zona ecologic poluata.
-Profilaxia inrautatirii starii organismului din cauza radiatiilor - nivelul de saturatie a organismului cu minerale, inclusiv cu zinc, creeaza rezistenta la elementele radioactive.
-Pentru adolescenti in stadiul de dezvoltare - Biozincul actioneaza la formarea tesuturilor colagene a scheletului
-Mareste imunitatea, stagneaza procesul de imbatranire.


Curs Tiens pentru luna curenta:
1 USD = 4 RON

SEO