Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Chitosan 100 capsule


Holican


Cordyceps


Ican


Aparat KED-Stimularea Circulatiei Sanguine


Biocalciu Nutritiv


Fat Sport Expert


Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer
Biocalciu cu Lecitina

Biocalciu cu Lecitina de la Tianshi Tiens perfect pentru fortifierea stimularea si hranirea creierului cu un rol semnificativ in dezvoltarea neurologica. Biocalciu cu Lecitina, dedicat tuturor persoanelor indiferent de varsta, intelectualiilor si cei care au nevoie de concentrare pot obtine beneficii speciale in urma consumarii produsului.

Biocalciu cu Lecitina de la Tianshi Tiens - la cel mai mic pret grantat, livrare rapida prin curier si plata ramburs.


.
Pret USD
11.99 $
Pret RON
47.96
buc    

Calciul este sursa vietii, fiind supranumit "elementul vietii". Ross Eddie, expert american din California in biologie neurologica, spunea: "Nicio activitate cotidiana nu poate avea loc in absenta calciului". Este o afirmatie care reflecta functiile regulatorii ale acestuia.

Lecitina, o substanta grasa compusa din colina si inozitol, se regaseste in toate celulelel vii ca principal component al membranelor celulare, fiind responsabila de reglarea fluxului substantelor nutritive la nivel celular.

Este produsul perfect pentru fortifierea si hranirea creierului. Cercetatorii de la Colegiul Medical Weill Cornell indica faptul ca taurina poate juca un rol semnificativ in dezvoltarea neurologic.


Curs Tiens pentru luna curenta:
1 USD = 4 RON

SEO