Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Chitosan 100 capsule


Holican


Cordyceps


Ican


Aparat KED-Stimularea Circulatiei Sanguine


Biocalciu Nutritiv


Fat Sport Expert


Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer
Biocalciu Nutritiv

Biocalciu Nutritiv de la Tianshi Tiens este sursa vietii, fiind supranumit "elementul vietii". Ross Eddie, expert american din California in biologie neurologica, spunea: "Nicio activitate cotidiana nu poate avea loc in absenta calciului". Este o afirmatie care reflecta functiile regulatorii ale acestuia.

Biocalciu Nutritiv de la Tianshi Tiens la cel mai mic pret garant, livrare rapida prin curier si plata ramburs.


.
Pret USD
25.07 $
Pret RON
100.28
buc    

Tiens Super Calciu Nutritiv contine un amestec echilibrat de calciu si vitaminele A si D. Aceasta combinatie de minerale si vitamine sprijina intr-un mod deosebit de eficient metabolismul osos.

Calciul este unul dintre cele mai importante minerale esentiale. El joaca un rol major in formarea si dezvoltarea oaselor si a dintilor, ajuta la coagularea sangelui, la contractia muschilor si chiar la transmiterea impulsurilor nervoase.

Biocalciu Nutritiv de la Tianshi Tiens completeaza necesarul zilnic de calciu al omului si este administrat ca adjuvat pentru osteoporoze de orice origine, boli endocrine, diabet zaharat, boli cu manifestari alergice, afectiuni cardio-vasculare, oncologice, afectiuni ale sistemului nervos si aparatului locomotor -spondiloza, artroza, artrita,distrofie musculara etc.), profilaxia stresului, in perioade de pre- si menopauza, afectiuni ale parului si unghiilor, etc.


Curs Tiens pentru luna curenta:
1 USD = 4 RON

SEO