Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Chitosan 100 capsule


Holican


Cordyceps


Ican


Aparat KED-Stimularea Circulatiei Sanguine


Biocalciu Nutritiv


Fat Sport Expert


Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer
Ceai antilipemic

 

Ceai antilipemic de la Tianshi Tiens ajuta la stimularea, revigorarea si improspatarea mintii, a trupului si a sufletului, ajuta la reglarea colesterolului si a metabolismului, previne ateroscleroza, imbatranirea si este un tonifiant si detoxifiant eficient.

 

Ceai antilipemic de la Tianshi Tiens pentru reglarea metabolismului, la cel mai mic pret garantat, livrare rapida prin curier si plata ramburs.


.
Pret USD
16.89 $
Pret RON
67.56
buc    

Ceai antilipemic de la Tiens - realizat din ingrediente foarte fine - 6 varietati de ceai verde, frunze de kinostema, pentafolium, frunze de lotus, seminte de cassias torus si radacina de gentiana, ingrediente folosite in Medicina Traditionala Chineza. Ceaiul Ceaiul antilipemic contribuie la reducerea nivelului colesterolului si eliminarea lui din organism, actioneaza asupra organismului tonifiindu-l, imbunatateste digestia, creste imunitatea si incetineste imbatrinirea, previne ateroscleroza coronariana, etc.

Ceaiul antilipemic contine seminte de casia, gynostemma pentofilium si ceai verde care ajuta vederea, combate iritabilitatea, grabeste tranzitul intestinal, are efect diuretic, detoxifiant, opreste diareea si ajuta la slabit, scade tensiunea, colesterolul si grasimile din sange, reduce radicalii liberi, previne imbatranirea.

Ceaiul antilipemic de la Tianshi Tiens poate fi folosit ca adjuvant pentru: nefrita, herpes, zona zoster, hipertensiune arteriala, incontinenta, infectii urinare, infarct miocardic, menopauza, psoriazis, scleroza multipla, tromboza, boli cardiovasculare, detoxifiere, dermatita, diabet, distonie, afectiuni dermatologice.


Curs Tiens pentru luna curenta:
1 USD = 4 RON

SEO