Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Chitosan 100 capsule


Holican


Cordyceps


Ican


Aparat KED-Stimularea Circulatiei Sanguine


Biocalciu Nutritiv


Fat Sport Expert


Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer
Cordy Cafe Tiens

Cordy Cafe Tiens

Pret USD
15.26 $


Pret RON
61.04 

buc


Producator: Tianshi Tiens
Vezi toate produsele: Tianshi Tiens

Cordy Cafe Tiens combina aroma placuta a cafelei cu extract de Cordyceps, pentru a oferi multiple beneficii sanatatii. 

Cafeaua este considerata un aliment complet, iar intr-o singura ceasca de cafea se afla 11% din doza zilnica recomandata (DZR) de vitamina B12, impreuna cu 2% din DZR de vitamina B3, 6% din DZR de vitamina B5 si 3% din DZR de potasiu si mangan. 

Cordy Cafe Tiens se remarca prin efectul puternic antioxidant si ofera protectie organismului impotriva actiunii daunatoare a radicalilor liberi. Cel mai important antioxidant din cafea este acidul clorogenic, iar datorita efectului cafeinei de a accelera metabolismul, Cordy Cafe Tiens va ajuta sa ardeti caloriile. 

De asemenea, acest produs Tianshi Tiens contine cristale de cafeina de doar 41 de microni, care ii confera puternice proprietati energizante. Este nevoie de doar 10 minute dupa ce ati consumat o ceasca de cafea, pentru a simti efectul cafeinei din Cordy Cafe Tiens.

 

Un alt efect al acestui produs consta in cresterea productiei de adrenalina, care este un hormon important pentru metabolizarea depozitelor adipoase din tesuturi. Daca veti consuma cafeina inainte de a efectua exercitii fizice, contribuie la stimularea arderii lipidelor si cresterea performantei fizice. Astfel, Cordy Cafe Tiens va ajuta sa va imbunatatiti performantele si sa va simtiti plini de energie si vitalitate.


Curs Tiens pentru luna curenta:
1 USD = 4 RON

SEO