Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Chitosan 100 capsule


Holican


Cordyceps


Ican


Aparat KED-Stimularea Circulatiei Sanguine


Biocalciu Nutritiv


Fat Sport Expert


Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer
Detoxifiere Tianshi Tiens

Detoxifiere Tianshi Tiens - gama de produse ce au la baza experienta de peste 5.000 de ani in medicina traditionala chineza dedicata sanatatii corpului dumneavoastra.

Produse eficiente de detoxifiere a organismuluide la Tianshi Tiens la cel mai mic pret garantat, livrare prin curier rapid oriunde in tara si plata ramburs!


.
Pret USD
163.5 $
Pret RON
654
buc    
.
Pret USD
16.89 $
Pret RON
67.56
buc    
.
Pret USD
56 $
Pret RON
224
buc    
.
Pret USD
54 $
Pret RON
216
buc    
 
.
Pret USD
38.15 $
Pret RON
152.6
buc    
.
Pret USD
81.75 $
Pret RON
327
buc    
.
Pret USD
22.89 $
Pret RON
91.56
buc    

Detoxifierea este necesara datorita efectelor nocive ce ne afecteaza sanatatea zi de zi prin stres, dieta nesanatoasa si poluarea mediului, factori care cresc cantitatea de toxine in organism, precum colesterolul, grasimile, conservantii si colorantii artificiali, metalele grele, substante ce pot distruge functionarea organelor interne.

Mai jos va prezentam cateva simptome de cate trebuie sa tineti cont deoarece reprezinta semnalele de alarma pentru sanatatea dumneaovastra.
-Depuneri pe limba (pete albe)
-Mirosul neplacut al gurii
-Durerile de cap si ameteli
-Stari de somnolent, apatie si oboseala
-Tensiune ridicata
-Balonari si tulburari digestive
Beneficiile detoxifierii:

Detoxifica organismul
Imbunatateste digestia
Ajuta la controlul greutatii corporale
Curata tenul
Creste imunitatea

Curele de detoxifiere ale organismului sunt ideale pentru prevenirea si tratarea diferitelor afectiuni precum: constipatia, prevenirea problemelor de tranzit intestinal lent, scaderea in greutate, fiind recomandate de asemenea pentru tratarea afectiunilor cornice (acne, psoriazis, hemoroizi, diabet, cancer).

Produsele naturiste prezentate in aceasta categorie va ajuta, prin proprietatile unice si eficiente pe care le detin, la detoxifierea organismului dumneavoastra, la intarirea sistemului imunitar, in preventia afectiunilor cardiace si tumorale, la prevenirea problemelor de tranzit intestinal fiind recomandate in special persoanelor cu imunitate scazuta.


Curs Tiens pentru luna curenta:
1 USD = 4 RON

SEO