Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Chitosan 100 capsule


Holican


Cordyceps


Ican


Aparat KED-Stimularea Circulatiei Sanguine


Biocalciu Nutritiv


Fat Sport Expert


Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer
Perna Ergonomica Ecose

Perna Ergonomica Ecose

TRANSPORT GRATUIT
Pret USD
336 $


Pret RON
1344 

buc


Producator: Perna Ergonomica Ecose
Vezi toate produsele: Perna Ergonomica Ecose

Perna Ergonomica Ecose
Perna Ecose se prezinta sub forma unei perne care imbina principiile de relaxare, cu metodele traditionale de vindecare ale medicinii chineze incluzand principiile biofizicii moderne.

1. Metoda unica de relaxare datorita formei arcuite care respecta forma fiziologica a corpului uman, Perna Ecose produce un efect de inducere a relaxarii zonei musculare, inlaturare a formatiunilor edemice, eliminarea durerilor, oprirea declansarii afectiunilor simptomatice si imbunatatirea circulatiei sanguine cervicale.

2. Modalitati de utilizare externa  a pernei Ecose. Perna Ecose este incadrata in categoria produselor medicale chinezesti de top, poate fi prevazuta pe partea interioara cu un saculet cu plante medicinale (prin expunere la temperaturi ridicate, au rolul de a emana arome relaxante, care vizeaza zona cervicala). Aromele au proprietatea de a regla energia si circulatia sangelui, de inlaturare a reumatismului si de purificare a ramificatiilor subsidiare din corpul uman prin care circula energia si sangele, producand un efect de relaxare, inlaturand astfel afectiunile in faze incipiente si revigorand organismul in urma atacului agentilor patogeni.

3. Vindecarea prin impulsuri magnetice prin punctele de acupunctura
Perna Ecose vizeaza punctele de acupunctura situate in special in zonele: cerebrala, cervicala si cea a omoplatilor, actionand prin reglarea campului magnetic biologic al corpului, stimuland circulatia sanguina, eliminand durerile musculare si insomniile si avand rol de reglare a tensiunii arteriale.

4.Perna Ecose - terapie prin unde fotonice datorita partii interioare unde este prevazuta cu microdispozitive ce au proprietatea de a emite unde fotonice. Aceasta structura emite radiatii benefice organismului in proportie de peste 89%, stimuland circulatia sanguina si metabolismul printr-o zona statica.

5. Perna multifunctionala Ecose are in acelasi timp rolul de a induce somnul, functionand pe principiul terapiilor moderne ale luminii si emisiei din partea fibrelor optice. Atributul care deosebeste aceasta perna de altele similare, este acela ca emisia de unde infrarosii se face in proportie de 91% producand o relaxare totala a corpului.

6. Cum atasam saculetul cu plante?
-Se scoate husa pernei
-Se scoate saculetul si se indeparteaza invelisul,
-Se introduc plantele in saculet
-Se aseaza in pozitie orizontala.
-Se acopera perna cu husa
-Utilizarea pernei Ecose

7. Ventilatia pernei Ecose este perfecta datorita fibrelor tubulare.Curs Tiens pentru luna curenta:
1 USD = 4 RON

SEO