Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Chitosan 100 capsule


Holican


Cordyceps


Ican


Aparat KED-Stimularea Circulatiei Sanguine


Biocalciu Nutritiv


Fat Sport Expert


Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer
Pieptan pentru Tensiune

Pieptan pentru Tensiune - dispozitiv pentru scaderea tensiunii - de la Tianshi Tiens, scade tensiunea in 3 minute, are un efect dublu de reglare: la tensiune ridicata, actioneaza pentru scaderea tensiunii, iar la tensiune mica o normalizeaza. Ameliorarea rapida a simptomelor de seboree, chelie. La persoane tinere si de varsta medie, dupa tratamentul cu acest aparat, poate creste par nou.


TRANSPORT GRATUIT
Pret USD
168 $
Pret RON
672
buc    

Este un aparat de buzunar realizat pe baza tehnologiei moderne care poate fi folosit in tratamentul prin presopunctura. Aparatul "Pieptan Tianshi" a fost realizat in urma unor studii ce au durat 12 ani, si imbina traditia acupuncturii chinezesti veche de mii de ani cu tehnica moderna a magnetilor de mare energie de unde se mai numese si acupunctura fara ac sau acupunctura verde. Aparatul este prima realizare internationala in domeniu si ocupa primul loc pe piata aparaturii medicale.

Dispozitivul este un aparat de autotratare pentru reglarea tensiunii arteriale, bazat pe cercetarile tehnice ale biomedicinei, care a luat opt medalii de aur la expozitii stiintifice internationale de inventica.

 In comparatie cu alte aparate de scadere a tensiunii, acesta are urmatoarele proprietati:
- Scaderea tensiunii in 3 minute. Pacientii care sufera de hipotonie de gradul 1, folosind acest aparat 3-5 minute, pot reduce tensiunea arteriala. Se pot lua si medicamente pentru scaderea tensiunii, fiindca nu vor fi efecte adverse.
- Are un efect dublu de reglare: la tensiune ridicata, actioneaza pentru scaderea tensiunii, iar la tensiune mica - pentru normalizarea ei.
- Stimularea microcirculatiei capului, ameliorarea nutritiei si cresterii parului. Ameliorarea rapida a simptomelor de seboree, chelie. La persoane tinere si de varsta medie, dupa tratamentul cu acest aparat, poate creste par nou. Se mai observa si innegrirea parului la oamenii care au incaruntit. Putem mari eficienta aparatului daca in perioada de utilizare ne hranim cu mai multe seminte de susan, nuci si varza.

Note:
- Mai mult de o mie de pacienti suferinzi de hipertonie, seboree, migrena si alte boli au folosit acest aparat conform tuturor cerintelor instructiunilor. Efectul a fost evident. Totodata, aparatul are si actiune profilactica pentru aparitia simptomelor de seboree si de cadere a parului, pentru prevenirea accidentului vascular cerebral.


Curs Tiens pentru luna curenta:
1 USD = 4 RON

SEO