Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Chitosan 100 capsule


Holican


Cordyceps


Ican


Aparat KED-Stimularea Circulatiei Sanguine


Biocalciu Nutritiv


Fat Sport Expert


Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer
Spirulina

Spirulina este considerata una din cele mai importante descoperiri ale secolului XX. Spirulina de la Tianshi este produsa din microalgele crescute in mod natural in apele nepoluate si insorite ale lacului Cinhai din provincia Iuninani - China, cu aplicarea celei mai moderne tehnologii de fabricatie, aceasta fiind mai pura si mai naturala, decat cea cultivata artificial. In tabletele de Spirulina Tianshi este adaugat si miceliu fermentat de Cordiceps, care sporeste mult efectul benefic al tratamentului.

Spirulina de la Tianshi Tiens poate fi administrata ca adjuvant pentru: afectiuni dermatologice, boli cardiovasculare, dermatita, diabet, distonie, obezitate, cancer la cap, glaucom, herpes, zona zoster, afectiuni oftalmologice.


.
Pret USD
27.25 $
Pret RON
109
buc    

Spirulina de la Tianshi este indicata ca adjuvant in mai multe afectiuni:

Profilaxia si tratamentul anemiilor alimentare, cu deficit de fier, in programe de reducerea greutatii, curatarea organismului, pentru locuitorii zonelor poluate, purificarea intestinelor si refacerea microflorei normale, in caz de disbacterioze, boli cronice ale intestinului, colicistite, ulcer gastric si duodenal, profilaxia cancerului intestinului gros
Spirulina are efecte benefice si in cazul bolilor inflamatorii cronice, inclusiv in caz de SIDA, hepatite acute si cronice, (regenerarea celulelor hepatice si limfatice ), tuberculoze, bronsite cronice, in tratamentul complex al bolnavilor de diabet
Profilaxia si tratamentul aterosclerozei si a afectiunilor datorate ei: coronoscleroza, stenocardie, boala ischemica a cordului, scleroza vaselor creierului dupa infarct, reglarea tensiunii arteriale la hipo si hipertensivi
Cresterea imunitatii organismului, gripa, infectii respiratorii cronice ,in caz de deficiente alimentare
Boli de piele legate de hipovitaminoze, disbacterioze, ridarea si uscarea pielii, hipercheratoza persoanelor in virsta (craparea pielii pe talpa piciorului).
Dupa diverse boli contractate de bolnavii cu afectiuni oncologice - cu efect de intarire si de dezintoxicare, in timpul si dupa chimioterapie, radioterapie.
Spirulina creste rezistenta la efort fizic si solicitari psihice, asigura un echilibru psihic normal, normalizeaza PH -ul sangelui (7.35), stimularea cresterii si dezvoltarii normale a copiilor.


Curs Tiens pentru luna curenta:
1 USD = 4 RON

SEO