Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Chitosan 100 capsule


Holican


Cordyceps


Ican


Aparat KED-Stimularea Circulatiei Sanguine


Biocalciu Nutritiv


Fat Sport Expert


Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer
Veican

Veican de la Tianshi Tiens este un supliment revitalizant activ complex care apartine noii generatii de suplimente alimentare naturale. Veican preintimpina dezvoltarea bolilor precum: ateroscleroza, hipertensiune, hepatita, parkinson, psoriazis, diabet.

Veican de la Tianshi Tiens la cel mai mic pret garantat, livrare prin curier rapid cu plata ramburs. Repede si sigur pentru sanatatea dumneavoastra!

Veican contine ulei din germeni de griu, lecitina, betacaroten.

Veican de la Tianshi este unul din antioxidantii naturali importanti ce contribuie la decurgerea normala a sarcinei si dezvoltarea fatului, precum si in procesul de formare a spermei.
Veican preintimpina dezvoltarea aterosclerozei, bolilor oncologice, mareste rezistenta la insuficienta de oxigen a creierului si muschilor cardiaci.

Veican de la Tianshi Tiens poate fi folosit ca adjuvant pentru: alergie, anxietate, boli cardiovasculare, aritmie cardiaca, acnee, cardiomiopatie dilatativa, hepatita, herpes, hipertensiune arteriala, infarct miocardic, zona zoster, herpes genital, cancer prostata, glaucom, nefrita, hemoroizi, afectiuni oftalmologice, parkinson, psoriazis, diabet, menopauza, distonie, insomnie, anemie, imunitate scazuta, oboseala cronica.


.
Pret USD
31.61 $
Pret RON
126.44
buc    

Curs Tiens pentru luna curenta:
1 USD = 4 RON

SEO